Adeje. hjem til Tenerifes luksusferiesteder

Adeje
'Beautiful send beach in Adeje Playa de las Americas on Tenerife, Spain.' - Tenerife
'Beautiful send beach in Adeje Playa de las Americas on Tenerife, Spain.' Aleksandar Todorovic / Shutterstock

Adeje er delt inn i to forskjellige deler- den øvre bebodde delen over motorveien og det lavereliggende turistsenteret kjent som Costa Adeje under motorveien.

Øverste del av Adeje har ikke mye å tilby gjennomsnittsturisten, ettersom det hovedsakelig består av en rekke boligkomplekser og supermarkeder. Adeje er mest berømt for Barranco del Infierno- en dyp kløft som har blitt inntatt av tusenvis av entusiastiske gående og vandrende i løpet av årene som har gått. Selv om denne fjellturen for øyeblikket er stengt, er det planer om å åpne den igjen veldig snart.

Costa Adeje huser El Duque- et av Tenerifes dyreste feriesteder- der du finner luksushoteller, prestisjefylte restauranter og stilige boutiquer. Stranden er et av mange høydepunkter i området og inneholder myk og blek sand, glinsende himmelblått farvann, massevis av fasiliteter og fantastisk vannsport.

Området som fyller promenaden er der man finner noen av de mest sofistikerte fasilitetene og tjenestene i form av cocktailsalonger, restauranter som kan skryte av utrolig havutsikt, spektakulære femstjernershoteller og overdådige kjøpesentre fulle av designerbutikker.

construir el paraiso 659
'construir el paraiso 659' - Attribution: Jose Mesa

Mot Costa Adeje-kysten finner du flere turiststeder som ikke er like dyre, men likevel tilbyr alt du behøver til din ferie. Her finner du et svært utvalg av losji, inkludert rimelige atelierleiligheter, moderne leiligheter, store feriesteder og unike villaer. Det er et like variert utvalg av barer og restauranter tilgjengelig, noe som tilbyr noe til alle enten du reiser alene, som et par, som familie eller en gruppe venner.

Det er mange flotte strender i dette området der du kan gjøre så lite som å ligge på en balinesisklignende seng og jobbe med brunfargen eller gå opp et hall og prøve deg på jetski. Langs kysten finner du massevis av barer, restauranter og supermarkeder, som gir deg mye å velge blant når du skal spise. Det er mange butikker, boutiquer og kjøpesentre der du kan nyte litt shoppingterapi.

Costa Adeje huser noen av de aller beste attraksjonene Tenerife kan tilby- Siam Park. Denne vannparken er stappet med bassenger, sklier og turer som varierer fra det terrorfremkallende Kinnaree til tilbakelente Siam Beach og er en fantastisk tur for hele familien.

Hvis du ser etter et bredt utvalg av losjimuligheter, et flott valg når det gjelder natteliv og ubegrensede familievennlige aktiviteter, så er Adeje det perfekte feriestedet for ferien din.
Hoteller og leiligheter Adeje