Los Gigantes- hjem til praktfullt landskap

Los Gigantes
'Different scenery here' - Tenerife
'Different scenery here' - Attribution: Vasile Cotovanu

Los Gigantes ligger på sørvestkysten av Tenerife og er en av de vakreste feriestedene øyen har å tilby. Dette feriestedet er den perfekte blanding av bolig og ferie og er stillere enn hovedturistområdene, noe som gjør det til det ideelle sted å tilbringe en avslappende ferie i solen.

Det mest kjente aspektet med Los Gigantes er de forbløffende vakre klippene. Uansett hvor du står på feriestedet kan du se disse utrolig høye klippene, som strekker seg fra havoverflaten hele veien opp til den klare, blå himmelen. Det er flere utsiktspunkter på hovedveien inn i Los Gigantes der du kan dra over og suge til deg de utrolige attraksjonene.

Den beste måten å se klippene på er derimot på en båt. Det er mange tilgjengelige båtturer- disse kan bestille i havnen i Los Gigantes- som tar deg langs bunnen av klippene, hvorfra du kan sette pris på deres størrelse og eleganse.

Vest for havnen finner du en strand som nylig åpnet. Til tross for sin lille størrelse er denne stranden populær både blant innfødte og besøkende og gir vidunderlig myk, svart sand og et par fasiliteter.

Mange av hotellene og leilighetskompleksene tilbyr egen bar og restauranter, men dersom du ønsker å komme deg ut av feriestedet ditt, er havnen det beste stedet å gå. Her finner du et flott utvalg av internasjonale spisesteder og barer å velge blant. I motsetning til det sprudlende Playa de Las Americas som ikke kommer i gang før i de senere nattetimer, er Los Gigantes mye stillere og mer tilbakelent, og etablissementene stenger generelt før midnatt.

Det er et lite utvalg av butikker tilgjengelig i Los Gigantes- hovedsakelig minimarkeder og suvenirbutikker- dersom du ser etter noe spesielt, er det best at du drar til et større feriesteder, slik som Adeje eller Los Cristianos.

Los Gigantes er den ideelle destinasjonen for eldre par og familier som ser etter en stille ferie borte fra hverdagens mas og kjas.
Hoteller og leiligheter I Los Gigantes