Puerto de La Cruz- et fredelig feriested nord på Tenerife

Puerto de La Cruz
'Tenerife. Puerto de la Cruz' - Tenerife
'Tenerife. Puerto de la Cruz' Anilah / Shutterstock

Puerto de La Cruz er et av de mest populære feriestedene nord på Tenerife og er et vidunderlig sted for familier og par å nyte en ferie i solen, borte fra maset og kjaset hos de store turiststedene i sør. Til tross for sin popularitet er Puerto de La Cruz mye roligere enn andre feriesteder, slik som Playa de Las Americas og Los Cristianos, noe som gjør det til et ypperlig valg for eldre par og familier som bare vil ha det litt stille og rolig i ferien sin.

Puerto de La Cruz har funnes mye lenger enn mange andre turiststeder og av den grunn kan dets strukturer og trekk virke ganske gamle. Mange synes derimot at dette bare øker stedets sjarm og det tiltrekker tilbakevendende besøkere som elsker den tradisjonelle kanariske kulturen, atmosfæren og livsstilen som feriestedet symboliserer, igjen og igjen

IMG_8933
'IMG_8933' - Attribution: Bengt Nyman

Feriestedet er med sine 9km2 i seg selv relativt stort og er spredt over en ås som gradvis skråner ned mot kysten, noe som gir rikelig med rom til å vandre rundt og utforske. Hoteller finner man over hele feriestedet, med mesteparten konsentrert langs sjøfronten, nær alle tjenester og goder du måtte behøve i løpet av ferien din.

De fleste av barene, kafeene, iskroene og restaurantene ligger langs sjøfronten og midt i byen. Man finner alle mulige typer spisesteder i Puerto de La Cruz, så du har mye å velge blant når du spiser ute. Butikker er jevnt spredt over hele feriestedet, med et mangfold av butikker som selger alt fra elektronikk, parfyme og smykker til suvenirer, klær og bordduker.

Puerto de La Cruz er mest kjent som hjem til Loro Parque- en utrolig dyrehage som kan skryte av verdens største og viktigste samling av papegøyer i verden, det største delfinariumet i Europa og et faktisk avlsprogram som bidrar til å redde utrydningstruede dyr. Feriestedet er også der du finner en rekke vakre botaniske hager, flere vulkanske sandstrender og Lago Martianez- en svær badestrand med en fontene og flere svømmebasseng med saltvann.

Hvis du ser etter et feriested med mye å se og gjøre, som samtidig har en tilbakelent kanarisk atmosfære, så er Puerto de La Cruz det ideelle stedet for deg.
Hoteller og leiligheter Puerto de La Cruz