Playa de Las Americas- festhovedstaden på Tenerife

Playa de Las Americas
'popular canarian resort Playa de Las Americas, Tenerife, Spain' - Tenerife
'popular canarian resort Playa de Las Americas, Tenerife, Spain' Neirfy / Shutterstock

Playa de Las Americas, kanskje det mest populære feriestedet på Tenerife, har lenge vært en favoritt for unge reisende som ser etter heftig natteliv, så vel som familier som ser etter masse å se og gjøre. Dette feriestedet er et livlig sted å besøke når som helst på året og har virkelig alt- praktfulle strender, en overflod av aktiviteter og attraksjoner, et enormt utvalg av butikker, barer, restauranter og natteklubber og et fantastisk mangfold når det gjelder losji.

Playa de Las Americas ligger langs kysten dør på øyen og kan derfor tilby en rekke strender- alt fra karakteristiske vulkanske svarte strandbukter til menneskeskapte gylne sandstrender. Nesten alle strendene har fantastiske tjenester og fasiliteter, og flere av buktene kan skryte av å ha vunnet Blue Flag-priser.

teneriffa - playa de las americas
'teneriffa - playa de las americas' - Attribution: Kerem Tapani Gültekin

Playa de Las Americas er av mange kjent som Tenerifes festhovedstad, og kan skryte av en rekke puber, barer og nattklubber, med noe å tilby alle typer besøkende. Las Veronicas og Centro Comercial Starco er feriestedets senter og det beste stedet for nattklubber, mens kyststripen langs Fañabe-strandpromenaden og det generelle Torviscas-området er flotte valg for familievennlige puber og kabaretbarer. Kafeer, restauranter og take-awaysteder er det mange av i Playa de Las Americas og er jevnt spredt over hele feriestedet.

Golf Las Americas- en av øyens ultimate golfbaner- ligger her og er et must for enhver entusiastisk golfer. Dersom du ikke liker golf, kan det være mer passende for deg med en av de mange tilgjengelige ekskursjonene feriestedet tilbyr, alt fra hesteridning og safarier i Jeep-er til delfintitting og vannvognturer.

Playa de Las Americas er det beste valget for reisende som ser etter et handlingsstappet feriestedet med en yrende klubbscene som holder på hele natten.
Hoteller og leiligheter Playa de Las Americas