Los Cristianos- et populært feriested i sjøkanten sør på Tenerife

Los Cristianos
'Harbor in Los Cristianos resort town in Tenerife, Canary Islands, Spain' - Tenerife
'Harbor in Los Cristianos resort town in Tenerife, Canary Islands, Spain' Pecold / Shutterstock

Los Cristianos er den roligere og mer sofistikerte naboen til Playa de Las Americas, og er en populær feriedestinasjon valgt av tusenvis av familier og par hvert år. Til tross for at det opprinnelig var en liten fiskerlandsby, er Los Cristianos nå et fullblods feriested som har mye å tilby selv den mest kresne reisende.

En blanding av bolig- og turistlosji finner man over hele feriestedet, fra tradisjonelle kanariske leilighetskomplekser til svære familievennlige feriesteder. Uansett hva budsjettet ditt måtte være, er du garantert å finne noe passende her.

Det er massevis av tilgjengelige tjenester og fasiliteter som tar seg av besøkende, så du behøver aldri å se langt etter noe. Det er restauranter og barer over hele Los Cristianos, med størst konsentrasjon langs strandpromenaden til hovedstranden og Playa Las Vistas. Her finner du internasjonale spisesteder som serverer en blanding av kjøkken, så vel som mange britiske puber og kanariske barer.

Det er også et bredt utvalg av butikker spredt over forskjellige gater og handelssentre, der du kan kjøpe alt fra elektronikk, klær og parfymer til alkohol, suvenirer og matvarer. Dersom du er interessert i klær, tilbehør eller tilbehør, må du besøke de tre parallelle gatene foran havnen- de er stappet med denne typen butikker. Hver søndag holdes det et stort marked mot østre og Los Cristianos ed hundrevis av båser som selger et bredt utvalg av produkter.

Los Cristianos kan skryte av en rekke fabelaktige strender som tilbyr myk sand, førsteklasses fasiliteter og utrolig vannsport. Dersom du ønsker å ta vannsport til neste nivå, kan du dra til havnen der du kan bestille en båtekskursjon eller jetskisafari. For den eventyrlystne er denne havnen også stedet der du finner en rekke ferger som tar deg over til de andre kanariøyene.

Det ideelle feriestedet for reisende som ønsker å være nærme nok der der skjer til å kunne nyte det, samtidig som det er langt nok unna for en god natts søvn. Los Cristianos tilbyr det beste av begge verdener.
Hoteller og leiligheter Los Cristianos