Santa Cruz de Tenerife- Tenerifes kosmopolitanske hovedstadsby

Santa Cruz de Tenerife
'Santa Cruz de Tenerife' - Tenerife
'Santa Cruz de Tenerife' - Attribution: Adrian Daniel Popescu

Santa Cruz de Tenerife ligger i nord og er den kosmopolitanske hovedstaden på øyen som du bare må besøke under ditt opphold på Tenerife. Dette byen er langt unna de fremste turiststedene og lar besøkende se Tenerife og dets innbyggere i et helt annet lys.

Hvis du liker shoppingterapi, er Santa Cruz de Tenerife stedet å dra. Denne byen tilbyr et rikt utvalg av individuelle butkker, boutiquer, kommersielle sentre, kjøpesentre og markeder. Du kan kjøpe absolutt alt du noensinne måtte ønske her, enten det er fersk frukt og grønnsaker, den siste moten eller en ny laptop.

Fordi det hovedsakelig er en boligby og ikke et turiststedt, er det langt mellom losji her, med mange av hotellene og leilighetene som retter seg mot forretningsfolk på bedriftsbesøk.

Mangelen på husly oppveies av det fantastiske utvalget av kafeer, barer og restauranter man finner over hele byen. Det er virkelig noe for alle reisende her, med spisesteder fra billige og muntre kanariske kafeer og sofistikerte restauranter. Utvalget når det gjelder natteliv er akkurat like bra, med en blanding av rimelige barer som er populære blant de innfødte, og livlige kabaretklubber som har opptredener av Latino- og jazzmusikere.

En av Tenerifes mest fotograferte strender ligger mot nordsiden av Santa Cruz de Tenerife.Las Teresita er kjent for sine vidunderlige fine og myke strender som strekker seg over det som virker som evigheter langs glinsende himmelklart farvann. Dersom du ikke er glad i sand, men likevel vil suge inn litt stråler, kan du dra til Parque Maritimo. Denne populære badestranden har mange solsenger og parasoller å tilby, så vel som en rekke saltvannsbasseng å svømme i. Å tilbringe tid her er som å nyte en dag på stranden uten sanden.

Dersom du ikke er en soldyrker, er det en rekke kulturelle ting å se og gjøre på Sant Cruz de Tenerife, inkludert mange museer, kunstgallerier, et auditorium, et teater og den største parken på kanariøyene.

Selv om det egentlig ikke er et anbefalt sted å tilbringe en uke, er Santa Cruz de Tenerife et vidunderlig sted å fordrive bort en dag eller to og tilbyr deg et helt annen måte å se øyen, sammenlignet med de store turiststedene.
Hoteller og leiligheter Santa Cruz de Tenerife