Natteliv på Tenerife

Natteliv
'Los Cristianos at night. Canary Island Tenerife, Spain' - Tenerife
'Los Cristianos at night. Canary Island Tenerife, Spain' Philip Lange / Shutterstock

Det er natteliv for enhver reisende til Tenerife. Enten du foretrekker en kald slurk øl på en kiosk ved stranden eller å nyte en fancy cocktail på et luksusnattklubb, er det noe for alle å kose seg med når solen går ned på Tenerife.

Playa de Las Americas er at de mest kjente stedene for heftig natteliv. De fleste unge feriereisende drar til Las Veronicas som tilbyr en mengde barer og klubber. Selv om de fleste plassene i dette området ikke kommer i gang før rundt midnatt eller enda senere, holder de åpent til den siste personen drar. Noen av de mest populære klubbene inkluderer Sound of Cream, Yordy`s og O`Neills- hver av dem kan skryte av utrolige DJer som spiller en blanding av de nyeste låtene og mer klassiske låter som får deg på dansegulvet.

På den andre enden av denne rekken av barer finner du Starco- et kommersielt sentrum som tilbyr et like stort antall barer og klubber, med et håndfull kveldsåpne supermarkeder hevet inn også. En av Tenerifes mest berømte barer finner man her- Linekers- som alltid har en øredøvende atmosfære. Hvis du er i humør til å danse i de sene nattetimer, er Tramps et flott sted å dra og har et svært dansegulv som har plass til hundrevis.

Forbi Las Veronicas finner du Papagayo- en av de nyeste luksusklubbene som har gjort Tenerife til sitt hjem. Dette sofistikerte stedet ligger i sjøfronten og er spredt over mange etasjer, og er det beste stedet å se og bli sett.

Dersom du ser etter noe litt mer kanarisk, kan Puerto de La Cruz og Santa Cruz være det du ser etter. Her finner du et fantastisk utvalg av salsa og Latino-barer, mange tilbyr liveband og dansere. Som nattklubbene sør på øyen, våkner ikke disse barene til liv før midnatt, men de holder åpent langt utover natten. Santa Cruz er også hjemmet til Tenerifes auditorium som regelmessig er vert for spektakulære show inkludert ballett, opera, kunstløp og mange andre teatralske oppvisninger på en kveld.

For en blanding av britisk og kanarisk kultur, dra til San Telmo i Los Cristianos. Denne stripen har utsikt over vakre Playa Las Vistas, og har en rekke stilige barer som er populære hos både innfødte og besøkende. I dette området handler det mindre om drikking og mer om å nyte atmosfæren, med mange steder med overdådog dekor, spennende drinklister og eksotiske matmenyer.

Når det gjelder kveldsunderholdning, har du et rikelig utvalg på Tenerife. Mange barer på de store turistsentrene- Los Gigantes, Torviscas, Playa de Las Americas og Los Cristianos, for å nevne noen, tilbyr kveldsunderholdning i form av sangere, dansere, musikere, magikere og komikere. Disse barene annonserer vanligvis deres ukentlige underholdningsplan utenfor baren og tilbyr også noen ganger bingo og familievennlige show-aktige spill som alle kan like.