El Medano- det bohemiske feriestedet på Tenerife

El Medano
'Coast in the tourist resort Medano, Tenerife, Canary Islands, Spain' - Tenerife
'Coast in the tourist resort Medano, Tenerife, Canary Islands, Spain' Pecold / Shutterstock

El Medano er en havn for surfere, boogie boardere og vindsurfere, og kjent for mange som det bohemiske feriestedet på Tenerife. Det ligger på sørkysten av Tenerife, rett øst for flyplassen og har nesten alltid permanent vind som skaper de perfekte bølgeforholdene for vannsport.

El Medano er Tenerifes mest avslappende feriested, og er ideelt for par og familier som ønsker å unngå de større og mer frimodige turistområdene. Det har greid å være ekte mot sine røtter, samtidig som det tilbyr massevis av aktiviteter og attraksjoner for ferierende.

Strendene er El Medanos liv og sjel og er der det meste skjer. El Medano-stranden er full av familier i helger som drar ned i store grupper for å suge inn litt solstråler og kjøle seg ned i sjøen. Dersom du vil prøve deg på vindsurfing eller bare vil se på de profesjonelle, kan du dra til nabostranden Playa el Cabezo. Denne stranden strekker seg i kilometer og er alltid full av innfødte som viser frem sine utrolige talenter mens de rir bølgene.

Langs strendene finner du et rikt utvalg av surfebutikker, bohemiske kafeer og kanariske restauranter der du kan fordrive tiden et par timer, hvis solskinnet blir for mye for deg. Lenger inne i landet finner du plenty av andre butikker som selger klær og tilbehør, så vel som issalonger og spisesteder. Avslappende cocktailbarer er spredt over feriestedet og er det perfekte stedet å lene seg tilbake og nippe til en mojito mens du ser verden gå forbi.

Selv om mesteparten av El Medano er boligområder- spesiell jo lenger inn i landet du drar- er det en håndfull hoteller og leilighetskomplekser som ønsker turister velkommen, mange av dem har vidunderlig sjøutsikt. El Medano er Det perfekte sted for besøkende som ønsker å oppleve ekte kanarisk gjestfrihet uten ¨å dra for langt ut av sin egen komfortsone, og tilbyr en fabelaktig blanding av tradisjonell landsby og feriested.
Hoteller og leiligheter El Medano