San Miguel de Abona- en blanding av turiststeder og tradisjonelle landsbyer

San Miguel de Abona
'Puerto Deportivo Marina San Miguel' - Tenerife
'Puerto Deportivo Marina San Miguel' - Attribution: Turismo San Miguel de Abona Tenerife

San Miguel de Abona dekker en rekke landsbyer og turiststeder sør på Tenerife, inkludert San Miguel, Aldea Blanca, Las Chafiras, Golf del Sur og Amarilla Golf.

Dersom du vil ha en smak av ekte Tenerife, så behøver du ikke se lenger enn hovedbyen San Miguel. Denne lille innenlandske kanariske landsbyen er et vidunderlig sted å tilbringe en dag og oppdage hvordan Tenerife var før masseturisme tok over. Her finner du massevis av bygninger med tradisjonell stil, en håndfull museer, et par butikker og plenty av barer og restauranter som serverer autentisk kanarisk mat og drikke.

Aldea Blanca og Las Chafiras legger rett sør for San Miguel, og består hovedsakelig av boligområder som tilbyr lite mer enn mange boligkomplekser, med ett spennende unntak. Aldea Blanca er hjem til San Miguel-slottet, som er vertskap for et utrolig middeladerkveldssjow flere ganger hver uke. Med riddere i skinnende rustning, kongelige hester og massevis av ridderturneringer, er denne attraksjonen noe som slår an hos besøkende i alle aldre.

Golf del Sur og Amarilla Golf er begge kjente for sine fabelaktige golfbaner og ledsagende klubbhus som tilbyr rikelig med fasiliteter og tjenester. Disse golfbanene er et must for enhver golfentusiastog tilbyr utrolig sjø- og fjellutsikt. Amarilla golf er det stilleste av de to feriestedene, med mest aktivitet sentrert rundt de få barene og restaurantene i sentrum, mot kysten. I tillegg til den nattelivsscenen, kan dette feriestedet også skryte av en stilig havn og en veldig kystpromenade.

Golf del Sur er noe større, yngre og mer livlig enn naboen Amarilla Golfog tiltrekker derfor flere ferierende. Selv om det er noen barer og restauranter spredt rundt feriestedet, finner man det meste av nattelivet på plassene midt på og øverst i San Blas. Her finner du mange butikker, kafeer, barer og restauranter, så vel som kveldsunderholdning.

San Miguel de Abona tilbyr et bredt utvalg av ting å se og gjøre, med noe for alle reisende. San Miguel er et fantastisk sted å bo hvis du ønsker en tilbakelent autentisk kanarisk opplevelse, mens Golf del Sur og Amarilla Golf er mer passende for besøkende som ser etter en stille ferie med massevis av golfmuligheter og familievennlig natteliv.
Hoteller og leiligheter San Miguel de Abona